Cankurtaranlılar Pekdoğan” Dedi.

Cankurtaranlılar  Pekdoğan” Dedi.

Keskin'in Cankurtaran köylüleri hafta sonunda düzenlenen toplantıda bir araya geldi. İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer'in orgarize ettiği toplantıda Konuşan Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti

GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTINIZ

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer hemşerilerini kapsayan bir toplantı düzenledi. Göçer kendi köylülerini davet ettiği toplantıya katılan Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan da katıldı. Pekdoğan’a destek amacıyla yapılan toplantıda konuşan Pekdoğan Allahın izni ile bu seçimden galip çıkılacağını söyledi. Kendisine ve partisine yoğun bir ilginin olduğunu belirten Pekdoğan her geçen gün katılımların dahada arttığını belirterek bu gücün karşısında hiçbir gücün duramayacağını belirtti.

 

HEMŞERİLERİMİZ BİZİMLE BİRLİKTE

MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ise kendisini kırmayarak toplantıya iştirak edenlere ayrı ayrı teşekkür ettiğini söyledi.Cankurtaran köylülerinin büyük çoğunluğunun katıldığı toplantıda Pekdoğan ve MHP’ye destek verilmesi istendi. Toplantıya katılanlar ise Mustafa Pekdoğan ve yönetimine sonuna kadar destek vereceklerini belirttiler. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız